Jonge Gezinnen

Juli - Augustus - September


Fotozoektocht Micro-Macro


Dit fotozoektocht is speciaal ontworpen voor tieners en volwassenen met een goed oog voor detail. Kijk onderweg heel goed uit je doppen... Kijk naar boven en naar beneden... naar links en naar rechts want het kan in kleine hoekjes en kantjes zitten en ... en je loopt er misschien zo maar voorbij... en het heeft bovendien ook een mooi uitgestippeld parcours. Je kan de zoektocht op eigen initiatief doen tussen 1 juli 2020 en 30 september 2020

Ben je lid van de gezinsbond, dan kan je de rally bekomen door een mailtje te sturen met vermelding van jullie lidnummer naar jongegezinnen.stekene@gmail.com. We mailen je dan de zoektocht door. Je kan hem afdrukken en doen wanneer dit past in jullie agenda.

Ben je geen lid van de gezinsbond, dan betaal je 5 euro op onze rekening BE59 4188 0443 8126 met vermelding 'zoektocht Micro-Macro'. Je stuurt een mailtje met je betalingsbewijs naar jongegezinnen.stekene@gmail.com. We mailen je dan de zoektocht door. Je kan hem afdrukken en doen wanneer dit past in jullie agenda.

Prijs:
Gratis voor leden vrijwillige bijdrage is welkom om de komende activiteiten te kunnen organiseren.
5 Euro per gezin voor niet-leden

Je kan de antwoorden in de brievenbus steken bij Els D'Eer, F. Van Brusselstraat 62, Stekene.

Fun verzekerd en leuke prijzen te winnen !!!
Terug naar overzicht